... tai jotenkin noinhan se sanonta menee.  Varoituksen sananen on siltikin ehkä paikallaan, ajattelin tehdä yhteenvetoa viime vuodesta SEKÄ edellisestä vuodesta(joka jäi vuosi sitten tekemättä...)! 

Mutta ennen sitä jotain valmistunutta.

Muistanette ehkä erään piposen jonka tein aikoinaan(syksyllä) isälleni synttärilahjaksi, ja kuinka anopintekele tykästyi malliin niin kovasti että halusi itselleen kanssa samanlaisen pipon kukalla? No. Anopintekeleen sisar oli ihanstunut myös anopintekelee piposeen, ja kysyi tekisinkö hälle samanlaisen pipon, paria senttiä syvemmän vain. Arvatkaas teinkö? No teinhän minä =)

En saanut keltään päätä lainaan, eikä oltu kotona että olisin voinut Wilhoa(se styroksipää, joka asustaa jossain kaapin perällä) pakot, ööh taivutella poseeraanaan taas kerran naisten pipo päässään. Otin sitten kuopuksen palikkapallon(ehtaa tupperware-laatua) tylysti(no, ei se sillä sillon leikkinyt) omaan käyttööni.

Lanka samaa novita Katjaa, menekki tähän pipoon olin nelosen puikoilla 62g. 

Pahoittelen hieman epäselvää kuvaa, Kuopus hoksasi tässä että arvon neitiäkin täytyy välillä kuvata, eikä mitään tylsän harmaita pipoja. Tätä neuloessa mulle tuli jokin ideanpoikanen, mitä olisi voinut testata omaa pipoa varten... Tosin oon jo unohtanut sen. kaipa tuo mieleen joskus tulee. sen verran muistan et se liitty jollain lailla noihin palmikoihin...

 

Niinkuin kuvien päivämääristäkin voipi päätellä, tuon jälkeen ei enää valmistunut mitään viime vuoden puolella(tosin ei niitä valmistuneita ole vielä tämänkään vuoden puolella, mutta jotain on kuitenkin puikoilla. niinkuin aina), joten viime vuoden neulomis/virkkaussaldoksi kertyi yhteensä: 

17 työtä ja grammoina 13 työtä(niitä heijastimia+avaimenperää en punninnut) tekee yhteensä 1,259kg!

Sinänsä langankulutus, ja valmistuneiden töiden määrä ei ehkä päätä huimaa, mutta on muistettava, että minulla oli päättyneellä vuodella pieni lapsi, joka viihtyi(ja viihtyy edelleenkin) rinnalla. Eipä tämä mitään kilpailua ole muutenkaan, kiva nähdä minkä verran sitä on tullut milloinkin neulottua. Tilanteet muuttuu, ja neuleet on niissä muutoksissa aina jollain lailla mukana(yllättäen).

Lupailin alussa tehdä yhteenvetoa myös edellisen vuoden valmistuneista käsitöistä, niitä kun en vuosi sitten tänne laittanut. Itse asiassa, kun tein kuluneen vuoden yhteenvetoa, niin huomasin että ensimmäisen postauksenkin olin ttehnyt vasta maaliskuussa. Siihen asti pienin pitu äitiä kiireisenä muunlaisissa käsitöissä 

Vuonna 2010 käsitöitä tuli valmiiksi 26 kpl, ja 4,245kg! Laitan nuo valmistuneet tuonne sivupalkkiin omalle sivulleen jahka kerkiän, niin voipi halukkaat käydä niitä sieltä kurkkimassa.

Ai niin, unohtui ihan kertoa, että anopintekeleen sisar(jota myös avokin tädiksi kutsutaan), oli tykästynyt kovin uuteen pipoonsa, kun anoppi oli käynyt viemässä pipon henkilökohtaisesti perille vuoden ensimmäisenä päivänä ;)

 

HYVÄÄ LOPPIAISTA!