auringonlaskut on aina ihania, eikö? Minä ainakin pidän niistä auringon viimeisistä säteistä, jotka maalaa maisemaa vaikka millä värillä. Niinkuin esimerkiksi tässä kuvassa:

 

Auringonlaskuihin en kyllästy varmaan ikinä.... Siitäpä oiva aasinsilta yhteen valmistuneeseen, johon en ainakaan vielä ole kyllästynyt, enkä varmaan kyllästy! :)

Nimittäin Tässä on Teille, arvon lukijat; Tekele, jonka olen tehnyt alusta alkaen ihan itse! Vähän katsoin mallia hihoihin ja kädenteiden leveyteen piti kurkata mallia, mutta loppujen lopuksi tein nekin ihan oman pään mukaan, ja jopa onnistuin! Eli saanko esitellä; Afterglow-bolero!!!

Ja takaa, tottakai

Värien sävyerot johtuvat sitten siitä, että osa kuvista otettiin auringossa, ja osa varjossa.

Lankana Novitan Luxus Wawea. Tähän lankaan, ja nimenomaan tähän väriin ihastuin hyvin vahvasti, mutta jostain syystä en tullut koskaan ostaneeksi. Kai kun en tiennyt mitä noin ihanan värisestä langasta voisi tehdä. Ja sitten tuon valmistus lopetettiin. Onneksi on olemassa ravelry, ja siellä kahelit. Eräs kaheli oli myymässä joskus 4 kerää tätä lankaa, ja minunhan ne oli pakko ostaa ;)

Lankaa boleroon meni 132g, puikot oli 3,5mm pyöröt. Lankaa jäi tähteelle vähän reilu kerä, ja näin läheisessä luontaistuote/lankakaupassa vielä tätä lankaa(tätä väriäkin) olevan, niin taidanpa ehkä käydä hakemassa lisää, jos vaikka jotain pientä neulois tytöille... ehkä hamoset tai jotain...

Boleron lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, tästä tulee ehdottomasti käyttövaate!