jep, elossa ollaan! Ei ole paljoa mielssä käynyt kovimpien helteiden aikana bloggailla, vaikka sisällä nyt hieman viileämmälle ilma tuntuikin =)

Muistanette varmaankin viime kesältä 2 ruskeaa jaques cousteau pipoa, jotka neuloin veljelleni? Ja kuinka uhosin tekeväni kolmanteen solmimisnauhat mikäli hävittää sen toisenkin pipon? no, kuva kertokoon puolestaan...


Jep jep, eli kolmas Jaques cousteau pipo! Ilman solmimisnauhoja!! XD

Oli minun tarkoitus tehdä ne solmimisnauhatkin, tai lähinnä ajattelin jotain kiinnityssydeemiä, velipoika kun on etevä tiputtamaan tavaroita taskustaan, ei niinkään päästään... No, en sitten tehnyt mitään, kun toteutusvaihe alkoi hieman tökkiä. kyllähän minulla noita lankoja riittää, eikä noiden pipojen teossa nyt niin kauaa nokka tuhise, että tehdään sit aina tarpeeseen uusi, ja pipotetaan samalla muu Kuopio(kyllähän ne tippuneet pipot jollekkin kelpaa?)


Paremmalle taitaa näyttää pipo omistajansa päässä. Joutunen tunnustamaan, että tämä pipo näyttää näistä kolmesta parhaimmalle, ihanan kirkkaalle ja kesäiselle. Niin kiirus tämän piposen toimittamisessa omistajalleen tuli, etten muistanut siinä hötäkässä edes punnita pipoa, mutta oranssia lankaa jäi semmonen 3 gramman kerä, ja ruskeeta en edes punninnut ku ei sitä kovin kummosia menny noihin raitoihin... uskoisin että langankulutus on samaa luokkaa kuin ne edellisetki =)

lankana käytin edelleen novitan bambulankaa, veli tykkää bambulangan tunnusta päätä vasten. Puikot oli 4 bambut... kovasti nyt pukkaa bambua joka paikkaan... ;)

tässä varmaan joutunee hankkimaan lisää bambulankaa, veli niin hehkuttaa noita bambulangasta tehtyjä pipoja, että nyt tekee mieli tehdä itelleenkin jokin kiva pipo... ;)