on tainnut tovi vierähtää edellisestä kerrasta. Täällä kyllä puikot heiluu, ja valmistuneita töitäkin on, jotka esittelen myöhemmin. Pienenä välipalatyönä neuloin tällaisen siksak pipon, sillä erolla että tein tämän saumattomana. Olen jonkin aikaa miettinyt miten pipon tekeminen saumattomasti onnistuisi, kun en noista saumojen ompeluista välitä sitten pätkääkään. Toissapäivänä sain sitten ahaa elämyksen; voisiko pipon tehdä ns. kantapää tekniikalla! Eikun puikot käteen ja lankaa(joka nyt sattui lojumaan tuossa lattialla tyttöjen leikkien jäljiltä), silmukoita 30 ja neuloamaan ainaoikeaa. Kun kantapääpipo oli valmis, näytti se hieman pienenlaiselta, niin jatkoin vielä muutaman kerroksen virkaten, ja avot! Hyvä tuli! Katsokaa vaikka itse!

neuloin n. 30 kerrosta ennen kun jaoin silukat kolmeen osaan, 10 silmukkaa/osio. Piposta tuli sopiva pienelle alle 50 senttiselle vauvalle, joka asustaa meidän naapurissa. tyttöjen nukellekin pipo oli sopiva, mutta väri oli kuulemma täysin väärä!  Lanka on jotain Novitan lankaa(tytöt on kadottanu kaikki vyötteet, taisi olla jotain keinokuitulankaa ainakin osittain), jota kului 3,5mm sukkapuikoilla huimat 20g. nauhat tein i-cord tekniikalla kolmella silmukalla.

Loppuun laitan vielä viikon luontokuvan meidän "lintulaudasta" Jos ihmettelette sitä läpinäkyvää muovihärpäkettä, sen oli tarkoitus pitää kurre poissa jottei se saisi varastettua talipalloa... kuvassa ei sitä talipalloa enää näy, joten voi varmaan arvata miten sille on käynyt... HYVÄÄ PALMUSUNNUNTAITA!!!