Kirjoitetaas uusiks ku päätti toi vituksmän tulla käymään...

Saanko esitellä meille jokin aika sitten muuttaneen Weikon, joka miltei ensitöikseen(kodiksiasettumisensa jälkeen) omi mun uuden myssyn. Yritti se pahalainen omia mun uuden teemukinkin, mut periksi en antanuut!!!!!


tarkimmat varmaan huomasivat että Weikon suusta on juuri ennen kuvaushetkeä napattu jotain suusta pois... Mokoma yritti pistää tupakiksi sisätiloissa. SISÄTILOISSA!!!!!!! mokomakin.

Weikon on isäntä aikoinaan löytänyt ties mistä ojanpohjalta, hyväsydämisenä pojankloppina otti mukaansa ja majoitti kotiinsa jossa Weikko on viihtynyt näihin päiviin asti. Käydessämme anoppilassa Weikko on yleensä toiminut lastenlikkana, tyttösiin on nähtävästi vedonnut Weikon karski ulkonäkö. Kuitenkin Weikon ja anoppilan kotiväen suhteet olivat menneet hieman solmuun, ja majanmuutto sekäjäteastiaan(tai takaisin ties minne ojanpohjalle) olisi ollut edessä lähiaikoina. Niinpä Weikko otti meihin yhteyttä ja kysäisi voisiko Weikko muuttaa meille loisimaan, Lupasi viihdyttää lapsia, ja tietäen omasta käsityöharrastuksestani, myös tarvittaessa toimia päähinemallina. Silläpä kai Weikko meinasikin tupakiksi vetää, imago ennen kaikkea.

Muki on muuuten meille tullut ystävänpäivän aattona, isäntä halusi välttämättä muistaa minua ystävänpäivänä. No, ehkä hiukan avitin toista tässä haluamisessa("ostat mulla tän kun huomenna on ystävänpäivä, onko selvä?!?")


Niin tosiaan, Weikko tuolta takavasemmalta muistutti että blogini on lähinnä KÄSITYÖBLOGI, joten ehkä kannattaisi pysyä asiassa... Myssy on siis tehty Novitan 7veikkaextran(se pieni ohut vihkonen) ohjeen mukaan, sen verran muokkasin ohjetta että lisäsin sileän neuloksen kohtaan setin kaulahuivissa olleen ptisikuvion. Tästä seurauksena en usko että korvani tulevat viihtymään myssyssä tuulisella kelillä... Ja palmikonkierrotkin on tehty tiheemmin kun ohjeessa...

puikot oli muistaakseni 4mm bambut, lankana musta 7veikka(kerrankin ohjeen mukainen lanka!) jota kului 89g. Myssystä tuli piirun verran löysä, mutta mitäpä kunnon musta kuminauha ei korjaisi!

enemmänkin olisi ollut juttua luvassa, mutta näin lapsellisen ihmisen on välillä hoidettava omia lapsellisuuksiaan, joten nyt on jouduttava!

P.S. Weikko pyysi vielä muistuttamaan että tulossa on myös muutakin päivitystä jostain muustakin valmistuneesta.. täällä aina välillä valmistuu jotain ihan urakalla.. ja kun noi kuvatkin on jo siirretty, en voi vetäytyä sen tekosyyn taakse etttä se vuodatuksen kuvansiirto on jotain ihan omaa luokkaansa...

Kivaa alkanutta viikkoa teille!!!!