Kaverini(tai jos tarkkoja ollaan niin avokkini kaverin vaimo) pyysi minua tekemään lapselleen sukat. Jalan koon selvitettyäni loin silmukat sukkiin, ilman sen suurempia visioita siitä, millaiset sukat teen. Aluksi aloitin normaalilla 2o2n joustimella, mutta halusin kuitenkin jotain hieman erikoisempaa. Tässäpä lopputulos:


Pahoittelen sumeaa kuvaa, lisäkuvia tulossa. Lankana on Novitan Pirta jota kului 44g. sukan koko on n. 22, mallikuvio itse kehitetty(tuskin kuitenkaan itse keksitty), 4-5 krs 2o2n, 5./6. kerroksella 2oyht. lk, 2n. Puikkoina käytetty 4mm bambuja(en varmaan olekaan sanonu miten ihanat ne on...;))


lähikuva mallikuviosta, sisällä wc-paperirulla(ei siis mitenkään täysi rulla)

sit lupailin laittaa kuvaa jahka olen saanut kuopuksen piposeen korvaläpät. Läpäthän ovat olleet valmiina(ja kiinnitettyinä) jo jonkin aikaa, ja kuvattukin on, vaan jostain syystä tuo kuvien siirto koneelle(ja ennenkaikkea lataaminen tänne vuodatukseen) on tökkinyt. No, nyt sitten tässä kuvaa piposta läppineen tyttösen päästä. Kuva on otettu eräällä lähilaavulla tässä jokin aika sitten. Laavusta on aivan upeat maisemat, en muistanut ladata tänne kuvaa, mutta lupaan laittaa kunhan taas seuraavan kerran latailen tänne kuvia =)


Tässä välissä täytyy hiukka mainostaa: Te jotka pidätte kyniä töissä liivin/muun työasun rintataskussa, ja olette lopen kyllästyneitä siihen, että kumartuessanne kynät tippuu taskusta ja leviää lattialle tai minne ikinä sattuu tippumaan; käykääpä kurkkaamassa täällä, siel olis jotain helpotusta asiaan! =)

Ja ihan lopuksi laitan yhden tunnelmakuvan eräältä ulkoilureissulta kuopuksen kanssa, kuvan myötä toivottelen kaikille mukavaa marraskuuta!