Mieleni teki kylläkin laittaa otsikoksi "tehtaalta päivää!", mutta kun tuntui että olen joskus otsikoinut kirjoituksen noin, niin tälläpä kertaa tein näin. :)

Niin, tänne on perustettu uusi "yritys", nimittäin pipotehdas. ensinnäkin muistanette kai viime postauksen piposen, jonka veljeni tilasi. Tässä on nyt valmistunut tilauksen toinen osio, joka on jo ehken mennyt jo sinne minen pitikin... ;)


pahoittelen kuvan mahdollista sumeutta(en nyt tässä kirjoittaessani näe onko kuva sumea), kuva oli pakko ottaa ilman salamaa, kun toi neulahuovutettu osuus ei erottunut(ilmeisesti ylivalottui on oikea ilmaisu). Pipo on tehty Isoveli colorista,jota aikoinaan oli ihan pakko ostaa kun on niin mun väristä... =) Ja parasta pipon tekemisessä oli se, että se valmistui jo päivässä! Silmukoita tässä on samanverran kuin edellisessä pipossa, ja puikotkin on samat. Silmukkamäärä edellisessä postauksessa oli virheellinen, OIKEA silmukka määrä on 72 silmukkaa. Ja puikothan olivat 4mm bambut. Pipon langankulutus oli 51g. Pipossa oli hauskaa myös se, että se meni jopa omaan päähäni kun hiukka vaan venytti... onko mulla siis pieni pää?!? ;D

Mutta tämähän ei jäänyt viimeiseksi pipoksi, eihän täällä muuten olisi pipotehdasta. Pitäähän minun omia lapsiani muistaa jollain lailla muutenkin kuin tarjoamalla leikkeihinsä lankakerää. Tänään huvittikin tehdessäni seuraavassa kuvassa esiintyvän pipon kavennuksia, tajusin siinä tehdessäni että olin aloittanut kavennukset kerroksen keskeltä, ja manasin sitä ääneen itsekseni, niin jo kuului vierestä hätääntynyt ääni: "voi ei, nyt mä en saa IKINÄ pipoa.... tee pipo, tee pipo äiti!" Hätääntyneelle lapselle totesin ettei mitään hätää, ei äiti tätä enää ala purkamaan... =)


(nyt näkyy kyllä että kuva on sumea... damn...) Pipo on siis tehty punakirjavasta Isovelicolorista, samoilla silmukkamäärillä kuin vihreä vastaava, tosin kavennukset aloitin sentin aiemmin. Katsokaa nyt kun toinen on niin ilonen uudesta pipostaan. Näissä molemmissa pipoissa on neulahuovutettu noi kuviot, pojalle tulevaan pipoon tein tähden, ajattelin ettei taidot riitä muotoilemaan autoakaan huopasesta ;)

Ja koska noita tyttäriä mulle on siunaantunut kaksi, on vaan paikallaan että teen pipon myös toiselle! Täytyyhän sitä äidin olla tasapuolinen tyttärilleen. Ja mikäs tässä kun tuosta isoveljestä saa niin nopsaan valmista =)