Kaveri pyysi minua tekemään hälle koivenlämmittimet. Kriteereinä oli mustat, pitkät, ja suht tiukat jotta voi pitää kengän alla. tässäpä lopputulos:

Upsista, kuva jäi kääntämättä. Lankana käytin 7veikkaa,pituus säärystimillä on 37cm(pituus myös on oman koiven nilkasta polvitaipeeseen), puikkoina 4mm bambut, ja lankaa kului tasan 80g. Säärystimiä en "käsitellyt" langanpäättelemisen jälkeen millään lailla, en halunnut että joustin neule lörpähtää vahingossakaan. Valmiiksi sain nämä 4 päivässä, joka on suhteellisen nopeasti ottaen huomioon ettei minulla ole päivisin kovin paljoa aikaa käyttää neulomiseen. Illalla taas tahtoo olla suht pimeää mustan langan neulomiseen. Vaan tässä tapauksessa pimeys ja langan musta väri ei haitannut, koska säärystimet tein 2o2n joustimella, jota oli IHANAN helppoa ja aivotonta neuloa!! Mie tykkäsin, enkä ihme kyllä edes kerinnyt kyllästyä näiden neulomiseen.

Mustasta väristä(ja joustimesta) on kyllä sanottava senkin verran, että kuvassa ja valmiina säärystimet näytti paljon lyhemmiltä kuin oikeasti olivatkaan, monesti avokillekin ihmettelin,että "miten nää näyttää näin lyhyelle, vaikka jalassa, kato nyt!, nää on ihan oikeen pituiset. onko mulla siis jotenkin lyhyet koivet?! Sano nyt jotain!!!!" ;)

Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja säärystimet olivat olleet saajalleen mieluiset, tuskin hän muuten olis laittanu tekstaria: "täydelliset!"

Vai kuinka? =)