... mutta kaikki ylläni ei ole tällä kertaa vihreää. Enkä myöskään ole kateudesta vihreä. Ainakaan juuri tällä hetkellä =)


Niinkuin jo otsikko kertoo(tai ainakin vihjaa), olen tehnyt vihreät sukat. Jipii. =)Itse asiassa niissä on kahta vihreää. Ja raitoja.

1245061514_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245062248_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ylemmässä kuvassa ainakin tuo herneenvihreö näyttäis olevan lähempänä. En nyt tähän hätään muista kerroinko ihastuneeni äidilleni joululahjaksi tekemiini kirjoneulesukkiin(vastavärit, you know...=)), mutta halusin tehdä itsellenikin vastavärisukat.

Lankana on käytetty 7veikkaa, jotain iänikuista tummanvihreää(ei siis sitä ihanaa sammalenvihreetä mitä kaupoista löytyy)(vaikka tämäkin tummanvihreä on ihanaa=)) ja herneenvihreää. Puikot olivat edelleen ihanat 4mm bambupuikot, ja lankaa kului yhteensä 94grammaa.

Olen tällä hetkellä kovasti puurtanut iänikuisen ufoni, elli dominopeiton kanssa, innostuin nähtyäni sudrana-blogissa ihanan torkkupeiton. Ajattelin että kun joku saa noin nopeasti tehtyä virkkaamalla peiton valmiiksi, on minunkin ryhdistäydyttävä omani kanssa... Vaan taas alkaa tuo tökkimispeikko kiusata, ei kiinnostaisi pätkääkään vaikkei nyt ole ollut mitään kuolattavia lankoja/neule(virkkaus)malleja näkynytkään. Mikä on sinällään hyvä, sillä muuten tuo dominopeitto olisi löytänyt itsensä erään laatikon perimmäisestä(pimeästä) nurkasta... Toinen hyvä seikka peiton kannalta on se, että iltaisin(jos ei ole liian väsy) on pakko saada jotain käsille, niin olen sitä peittoa väkertänyt.

Myöskin olisi vielä esittelemättä yksi aikoja sitten valmistunut pikkuinen työ, josta ehkä joskus tässä lähipäivinäkin(jos vain sää, kameran paristot ja malli suo) otan kuvan. Tarkoitus olisi myös se/ne kuvat siirtää koneelle.... =) 


Sikälimikäli en enne jussipussia päivätä, niin toivottelen KAIKILLE blogiini eksyville(kuin myös niille jotka tänne eivät eksy =)) MAHOTTOMAN HAUSKOO JUSSIA!!!