Tuli pyyntö tehdä pienemmälle ohuemmasta langasta sukat. No minäpä otin puikot ja lankaa käteen, ja tämmöstä jälkeä sain aikaiseksi:

Näistä sukista tuli semmoiset välimuoto sukat, kun on pienemmälle hitusen liian isot, ja isommalle hitusen liian pienet. Kuitenkin nyt ovat olleet isomman jaloissa pidempien versiensa takia. Lankana oli turkoosi nalle colori, jota jäi yli kummitytön paidasta, lankaa meni huimat 30 grammaa. Tuommoset perussukat vahvistetulla kantapäällä.

Seuraavaksi piti päästä testaamaan erästä ideaa, joka putkahti päähäni. Nimittäin muistin elämäni ensimmäiset villasukat jotka neuloin ollessa yläasteen 7.llä luokalla. Niissä oli"makkaravarsi" tai silloin käsityönopettaja taisi sanoa niitä jenkkivarsiksi. no ajattelin tehdä yhdet pikkusukat sillä makkaravarrella, katsoa minkä näköiset sukista tulee. Eikun 4n puikot käteen ja samaa lankaa-puikot heiluivat aikansa ja tämmönen on lopputulos:

pahoittelen sumeaa kuvaa. Kuvasta kuitenkin näkyy se tärkin eli ne makkarat. =)

makkaravarren tein siis niin, että neulottuani muutaman kerroksen perus 2o2n joustinta nauloin 5krs oikein, 5krs nurin. muuten sukkat on taas perussukka vahvistetulla käntäpäällä, muuten sileää neulosta. Nää sukat on sopivat pienemmälle, mutta nää on menossa ihna jonnekkin muualle... siitä joskus myöhemmin. Lankaa sukkiin meni 31grammaa.

Näillä sukilla oli oiekastaan tarkoitus kuluttaa tuota turkoosia lankaa, ja myös saada lapsen jalat lämpimiksi, villasukkiahan ei koskaan voi olla liikaa =)