tehdessäni ukin sukkia(jotka kuulemma lämmittävät sekä saajan jalkoja että mieltä), Tyttöseni tuli kyselemään teenkä hälle paitaa. No, paitaa en kehtoo tehdä, kun noita villatakkejakin on muutama kaapissa. Jotain halusin kuitenkin tehdä, kun oli niin kova kytö saada paitaa. Ajattelin tehdä eräästä sk:sta mekon, vaan kun mikään niistä kolmesta ohjeesta ei itsessään napannut enkä kehdannut alkaa laskemaan silmukoita ym. juttuja, niin aloinpa selailla muita lehtiä. Ja kappas vaan; löysin ohjeen, ja tällainen siitä sitten tuli
2184671.jpg
Tyttönenhän ihastui mekkoonsa oitis, oli itseasiassa mukana pingottamassa tekelettä äitiyspakkauksen patjaankin.
Ohje on muistaakseni tämän vuoden syksy tahi talven novitasta, pienimmällä lapsen koolla tehtynä siten, että tiheys taisi heittää yhden silmukan johonkin suuntaan.Lankana käytin novitan bambua, jota ihme kyllä jäi vielä vajaa 2 kerää jäljelle.
Kumma juttu, hoksasin juuri että olen tainnut muokata jollain lailla jokaista ohjetta mistä oon neulonut... tai ainakin lähes jokaista. Tämänkin tein suoraan pyörönä(tosi vaikee muokattava muuten =)), enkä tehnyt hihojen saati kaula-aukon "lärpäkkeitä"(kenties iski laiskuus, tosin en niistä pitänyt  edes alussa). Nyt kuitenkin pohsin josko kuitenkin mekkonen kaipaisi jotain, ehkä ruskealla rapuvirkkausta, ehkä muutama kerros pylväitä rapuvirkkauksen alle.... no, mekko on tälläkin hetkellä Tyttösen päällä, joten hankalampi homma alkaa modailemaan enempää, varsinkaan kun tyttönen ei ole juuri nyt kotona.