on nyt siis viieistelyä vaille valmis, mutta pakko on jo esitellä =):
1953683.jpg
pipoa odottaa hukkumiskuolema, sillä lankana on siniharmaa 7veikka(joka siis kutittaa),  kulutus 92 grammaa.Loppunöttönen(8grammaa) menee dominopeittoon, kunhan vaan kehtaan sitä neuloa. Alkaa peitto jo painaa eikä neulominen ole enää kovin elämyksellistä.. =)
Kiva huomio anopilta oli, kun olin jo puolivälissä pipoa, että tuleehan siitä tiukempi kuin omastani(kysellessäni anopilta miltä oma piponi tutui päässään, oli kuulemma oikein sopiva, ei yhtään liian löysä...). No onneksi olin tehnyt hiukan tiukeman pipon, mutten tiedä onka pipo tarpeeksi tiukempi... kun ei kuulemma saa olla liian tiukka. mietinkin saisinko pingottamalla piposta tiukempaa, pitänee käydä kokeilemassa saajan päässä ennen pingottamista niin tietää onko esim.pipon syvyys sopiva.
Mietin myös jos jaksais niin kirjoittaisiko ohjeen ylös ja tarjoaisi Ullaan? kaavio mallineuleesta olisi kyllä valmiina, ainoastaan täytyisi katsoa kavennukset, kun heittelin niitä pipoon vähän mutu-tuntumalla... ei kerrota kellekkään.

Mutta nyt sanon adios, huomenna on tiedossa tyttöjen kanssa äidin tilin tuhlausta keskustassa, esikoisella on lenkkarit kulunu n. kuukaudessa puhki, pakko ostaa uudet... Miten on mahdollista että kengät kuluu kärjestä ihan puhki kuukaudessa?!? Muuten kengät on hyvässä kunnossa... =)