.... TADAA!! Tässä se on, VIHDOINKIN valmiina ja käyttäjänsä päällä:
1886566.jpg
Mä en tajua, vuodatus muuttaa tuota kuvaa ihan sikana...
Sain siis valmiiksi avokille villapaidan, ja on jopa mieluinen! JIPPII!!!! olin siis ihan varma että jostain löytyy jokin asia mikä ei miellytä(esim. se kutittavuus), vaan eipä tuo ainakaan vielä hetki sitten kun patistin sovittamaan paitaa päällensä(jotta saisin kuvan tottakai) löytänyt valittamisen aihetta.

Lanka on seiskaveikkaa, ihan tavallista, ei mitään kirjavaa vaikka kuva toisin väittääkin. Eikä meillä ole ollenkaan sotkuista vaikka kuva siitäkin väittää toisin(muuten vaan sohva on täynnä vaatetta)... =)
Ohje taitaapi olla viime vuoden marraskuun suuri Käsityölehdestä, peruspusero, jota oli NIIN tympeetä neuloa, mutta toisaalta, hyvä neuloa autossa(takaosan loppu valmistui meno paluu matkalla välillä kuopio-pielavesi,etuosa suurimmaksi osaksi meno-paluu reissulla Kuopio-Ylöjärvi välillä). Avokkihan tuo kommentoi kaikilla ajomatkoilla neulomisesta autossa... On se vaan niin hyvä etten omista ajokorttia, voin rauhassa neuloa ja nauttia maisemista ja kuski saa narista ihan rauhassa... =)
Nyt vaan uutta sukkaa puikoille niin sanoakseni,vai sanoisinko pipoa, kun lupasin anopille tehdä syksymyssyn, ja puikoille odottaa monta muutakin neuletta... =)