EDITTIÄ: muokkailin vähän noita laatikoita, siksi haamuilee. Olis mulla kyllä postauksiakin tulossa, kunhan saan patterit kameraan =)


... Nimittäin yksi pipo pitää vielä tehdä. Ohjehan on oma, ja kutn pipoista näkyy, muokkasin kuvion umpinaiseksi, näin sen erottaa(ja nää onkin mun mielestä PALJON hienommat kuin omille tytöilleni tekemät):
1742037.jpg
Tässä Esikoisen serkku, ikäeroa heillä 4kk.
1742176.jpg
Tämä pipo menee pohjoiseen, n. 3 vuotiaalle tytölle. Tähän tein yhden lisäyskerroksen enemmän kuin Esikoisen pipoon, lisäksi kuvio on eriväriä pipon tilaajan pyynnöstä.
1742130.jpg
Tämä pipo meneekin sitten ystäväni puolivuotiaalle tirpalle. Viimeinen pipo tulee olemaan samaa kokoa, ja menemään samaan osoitteeseen, ystäväni ystävän lapselle(hahhaa). Harmi vain ettei vaaleanpunaista tennesseetä ole tarpeeksi, joutunen ostamaan uuden kerän... =)

Näillä pipoilla osallistun virkkausringin VIRKKAA MITÄ VAAN- tempaukseen

Muistanette vielä lehmus topin? Huomasin tai kuvittelin huomanneeni kaula-aukon valuneen alemmaksi, ja otinkin mittanauhan kätöseeni; aivan oikein, topin olkaimet oli venyneet parin sentin verran. No, otinpa käyttööni sakset, puikot ja neulan ja lyhensin olkaimista tarvittavat sentit pois. Nyt se on taas NIIN IHKU!!!! =) Näihin näkymiin(ulkona paistaa aurinko,apua!!!  ;) )