Tässä männä päivänä tajusin että tällä hetkellä kaikki kesken eräiset tekeleeni on jollekkin toiselle:avokille paita, pimuille kissa(ja myös se koira, kyllä yhä edelleen), äidille varrasvirkkauksella huivi, dominopeitto ihan kenelle vaan... Tuota laatikossa olevaa hyshysjuttua en edes muista, olisiko ollut äidille se kesäinen liina... =)

Kuitenkin päätin että nyt pitää tehdä jotain ihan vaan ITSELLE, ja koska on(tai ainakin pitäisi olla) kesä, kaipaan kesäistä ja kevyttä toppia(niihin ei tarvii neuloa hihoja, hah). Ja eikun siis selailemaan lehtiä. Yhdestä Suuri Käsityölehdestä(itseasiassa maaliskuu -08) löysinkin kivan topin, ja eikun mallitilkun kimppuun. Huomasin että tiheys(eikä kokokaan) ei täsmää ohjeen kanssa, mutta tästä en välittänyt vaan laskin silmukat sun muut ihan itse. Lankakorista nappasin Tennesseetä, lehmuksenvihreää(mä kirjaimellisesti rakastan tätä väriä), ja tässä on lopputulos:
1694840.jpg
Luojan kiitos kuvasta ei näy kuinka epätasaista käsialani puuvillaneuleessa onkaan! Tämä toppi on juuri sitä mitä toivoinkin sen olevan: monikäyttöinen, voi käyttää vaikka kauluspaidan päällä tai ilman, on juhlava mutta sopii myös arkikäyttöön, kevyt kuin hattara, ei kiristä eikä purista, ja siis aivan IHANA!!!! Oli muuten pakko tilata tätä väriä lisää,kun sitä vielä saa... =)
(taustalla näkyypi muuten pieni ihminen päikkäreillä itikkaverkon suojissa, sekä ruskea alue, jossa on ollut pomppulinna. Pomppulinnaa siirrettiin jotta maa ei menisi ihan kokonaan liejuiseksi)

Olin yllättynyt miten kiva topista tuli, ja pitsikuviokin on niin kiva että meinaan käyttää sitävielä joskus jossakin muussakin työssä. Ajatukset lähti heti kiitämään, ja nyt päässä muhii ajatus pitsisestä puu/villaneuletakista... =)