Ihanata on tällä kertaa 2 asiaa: ensimmäisenä se, että MÄ SAIN KUTOJAPUPUMUKIN!!!!! JIHUU!!! ja kaiken kukkuraksi MUN AVOMIES OSTI SEN(kellekkään ei sit kerrota, että mun piti sanoa muutamaankin kertaan et haluan äitenpäivälahjaksi siltä kutojapupumukin...)!!!!!
1544352.jpg

Toinen asia vaatii hieman alustusta. Olimme koko perhe vapun jälkeisen viikonlopun Siivikkalassa avokin siskon luona kyläilemässä. Siellä oli trampoliini, ja Esikoinenhan ei oikeastaan muuta tehnytkään koko reissun aikana kuin pomppi vaan siinä. Välillä piti tosin päästä kiikkumaan ja hajottamaan serkun tai tädin tekemiä hiekkakakkusia... ja saunassa läträttiin kanssa miltein tuntitolkulla... =) Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin sekin reissu.
Koitti maanantai ja koitti tiistai. Tiistain Esikoinen vietti ulko-oven kahvassa roikkuen, samalla rankuttaen serkun luo hyppimään hyppimään pomppimaan... Meinasi siinä olla hermo kireänä. Postilaatikkoon oli tipahtanut edellisenä päivänä erään netissäkin toimivan yrityksen katalogi, josta näin jotain mikä saattaisi aikanaan pelastaa päivät: POMPPULINNA. Eikun tilausta tekemään ja odottelemaan(yleensä toimitushan kestää viikon, tai pari).
Viikkoa mentiin eteenpäin yrittäen samalla pähkäillä kovasti muuta puuhaa että pomppiminen ja kaikki siihen viittaavat toimet ja puheet unohdettaisiin. Perjantai oli meillä sitten niin kiireinen päivä ettei edes postilaatikolla muistettu käydä. "NO, se erhehän on nopeasti korjattu" ajattelin ja kipaisin hakemaan ne ihanat laskut mitä siellä väistämättä olisi... No mitä silmäni näkivätkään, postin saapumisilmoitus-lappusen. "mitä ihmettä, mitä minä NYT olen muka tilannut" mietin samalla kun katsoin lappua tarkemmin. Sitten muistin tehneeni tilauksen vain 4 päivää aiemmin, JIHUUUUUU!! Esikoinen saa pomppia jo tänään pomppulinnassa, kunhan herä päikkäreiltään ja saadaan pomppulinna kasaan!
1544432.jpg
Tässä kuvassa Esikoinen on vielä tokkurainen herättyään pitkiksi venyneiltä päikkäreiltä, ja uusi häkkyrä on hieman pelottava... puolen minuutin kuluttua kuvan ottamisesta pomppulinnassa jo pompittiinkin täyttä häkää, eikä tyttöä olisi saanut millään pois ulkoa iltatouhuille...

Näihin tunnelmiin toivotan KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ JA LÄMMINTÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!!!!