Tässäpä vihdoinkin valmiina tulokkaalle villatakki.
951061.jpg
samalla taustalla näkyykin meidän uusi vahakankainen pöytäliina, me gusta mucho....
Villatakin ohje on samaisesta suuri käsityö lehdestä, mistä muutkin aiemmin tekemöni villatakit... tykästyin malliin, mutten arvannut miten kova homma langanpätkien päättely tulee olemaan.... tässä kuvaa nurjalta puolelta:

951100.jpg
en tietenkään voinut neuloessa päätellä noita langanpätkiä.... alkoi jossain vaiheessa tuntua tosiaan sille, että nuo langanpätkät vaan lisääntyi vaikka niitä kuinka päätteli.

Kirosin muuten tuossa aiemmassa postauksessa sitä, etten päässyt erääseen nappikauppaan rattaiden kanssa. No,se ongelma poistui kun kävi ilmi että ko. liike on muuttanut ensinnäkin lähemmäksi keskustaa, ja toisekseen sellaiseen liiketilaan jonne pääsen rattaiden kanssa. JIHUU!! Siispä pääsin vihdoin pähkäilemään nappivalikoiman keskelle, ja tällaiset napit löysivät tiensä tähän villatakkiin:

951085.jpg

Napeista vielä sen verran, että kaupassa oli yllättävänkin kalliita nappeja. Aluksi ihastelin eräitä lammasnappeja, ja olin jo miltei kaivamassa niitä tuubistaan kun katsahdin hintalappua. 2,90/kpl:en hinnalla lampaat saivat jäädä tuubiinsa, sillä minun huimalla kuukausibudjetillani(saan kodinhoidontukea reilu 240/kk) ei tuon hintaluokan nappeja ostella.
Loppujen lopuksi olen tullut siihen tulokseen että kilpparinapit sopivat PALJON paremmin villatakkiin kuin lammasnapit, onhan nuo vihreän sävyt kilpparinapeille oikein sopivat... =)