Pahoittelen jo etukäteen isojen alkukirjainten puuttumista ja mahdollisia kirjoitusvirheitä, minulla on pimu sylissä ja hän saattaa painella väliin lisää kirjaimia.
Noin. tyttö lähti hakemaan isältään keksiä... suloista. Mut asiaan:

1011349.jpg
mä en ossoo käyttee tuota kameroo, tai sen salamaa, kun kuvat vaan ylivalottuu...prkl....
Ohje on samaisesta lehdestä kuin aikaisemmatkin villatakit.... yllättäen... Eli lehtihän oli Suuri Käsityö 4/2006. Tykästyin tuohon korimalliin, jota e3i tietenkään tässä kuvassa näy. Tässä siis Ilman salamaa otettu kuva
1011394.jpg
Sit ilman salamaa kuva jää epäselväksi... *%#&¤!!
Noh, mallineule näkyy hieman paremmin ja näkyyhän tuossa noi nappiset. =)
Takin koko on 86/92, lankana luonnonvalkoinen Nalle. OIkeasti olisin halunnut jonkin muunvärisen, mutta kun en ole tutustunut muihin kuin novitan villalankoihin, eikä nallessa ollut oikein värivaihtoehtoja, niin päädyin luonnonvalkoiseen. Iinan edellinen villatakkihan on neulottu Nalle colorin tummansinisestä langasta, enkä siis sinistä halunnut ja karsastan vaaleanpunaista, niin ei jäänyt paljoa vaihtoehtoja.

Tällä hetkellä puikoilla on tulossa turkoosista nalle colorista iinalle talveksi kaulahuivi. Minulla oli eräs työ tässä virkkuukoukulla, minkä oli tarkoitus mahdollisesti lähteä mukaani kun synnytyksen aika koittaa, vaan kerkesin perkule saada sen valmiiksi... saas nähdä, pitänee ottaa kaulahuivi mukaan, jos jaksaa.... Koukulta valmiistuneesta työstä laitan myöhemmin tänään postauksen, nyt on kuulemma jo kiire ruokakauppaan... =)