Kun nyt olen jopa saanut valmiiksi boleronkin, niin onhan se myös esiteltävä:
951259.jpg
pahoittelen huonoa kuvanlaatua. Boleron tein Suuri Käsityölehden 10/06 ohjeen mukaan, tosin sitä hieman omaan makuun muokaten. Ensinnäkään helmiä en boleroon halunnut, ajattelin että niitä kuitenkin kulkeutuu pimun suuhuin, joka ei olisi suositeltavaa vaikka pieniä ovatkin. Boleron pitsikuviokin muokkautui ihan vahingossa hieman erilaiseksi, sillä kun ohjeessa pienet pitsi "pallerot" ja isommat "pallerot" olivat omissa riveissään, minulla ne vuorottelevat. Ja tämän muokkauksen tein ihan vahingossa, mutta pidän kuviosta nyt enemmän. Tässä kuvaa pitsikuviosta:
951262.jpg
muokkasin hieman kuvaa, jos vaikka pitsikuvio erottuisi paremmin... Alun perinhän
ajattelin että bolero olisi kuvattu päällä, jolloin tumman paidan päälle laitettuna pitsikuvion olisi erottanut, vaan kun ei voi ukko leikkiä paparazzia... miehet!
Hihat jäivät omasta mielestäni liian löysiksi, vaikka niistä olisi pitänyt tulla suht tiukat.

951264.jpg

Ohjeessa vain boleron alareunaan olisi tullut jokin koristepitsivirkkaus, vaan kun en oikein välittänyt siitäkäänniin päätin virkata kerroksen pylväitä ja sitten vielä kerroksen rapuvirkkausta hihoihin ja koko boleron ympäri. Näin siitä tuli mielestäni yhtenäisempi. Myöskään ohjeen kukkahärveleistä(olisi tullut 12 kpl miehustaan, joista yksi olisi toiminut nappina) en välittänyt, vaan jätin ne tylysti pois, ja boleron kiinnikkeenä toimiikin tällä hetkellä tuo katkenneen puikon osa, tosin sekin pitäisi hioa.. Ajattelin että sitten joskus jos kehtaan tai viitsin, niin hommaan jonkin koristeellisemman, vaikkapa koruneulan jossa olisi vihreitä helmiä.