... tai jos totta puhutaan, niin ne valmistu jo pari viikkoo sitten. En vaan ole saanut aikaiseksi siirrettyä kuvia koneelle... Mutta tässä siis vihdoin ja viimein kuva tämänkertaisesta tuotoksesta:
794539.jpg
Halusin hieman leikitellä langoilla, ja päätin tehdä toisen lahkeen ruskealla nallelangalla, ja toisen beigellä nalle colorilla. Ajattelin myös, kun kumpaakaan lankaa ei olisi ollut tarpeeksi molempiin lahkeisiin, että pääsen samalla eroon hyvällä tuurilla molempien lankojen jämistä. Ihan pienet kerät vielä jäi lankoja tähteelle, ne saan varmaan laitettua dominopeittoon kunhan innostun taas sitä kutomaan.
Alkuperäisen ohjeen mukaan resoriin olisi tullut kiristysnauha, mutten halunnut sellaista tehdä. Kunhan muksu syntyy niin näen tarviiko resoria kääntää ja laittaa esim, kuminauhaa sisälle. jos ei, niin en laita. Fiksua, eikö totta =)

Puikoilla on tällä hetkellä kaksi uutta työtä: villatakki tulevalle muksulle, ja äidille synttärilahjaksi lupaamani lehmushuivi. No syntymäpäivät meni jo, mutta eipä näillä helteillä huiveja tarvitakkaan... =)

Tilasin myös novitaklubista lankoja, ensimmäistä kertaa elämässäni. Langat hain eilen postista, ja nyt ne odottelevat komerossa puikoille pääsyä. Kuvia en niistä viitsinyt ottaa, kun tuo elämäni valo, ihana taapero tykkää langoista, ja niiden vyötteistä eritoten(tai niiden repimisestä).