kuten otsakekin kertoo, olen onnistunut(taas) laittamaan monta rautaa tuleen... Jotain ufoa on yhtä kuin bolero; päätin suosiolla ufouttaa sen, kun ei ole sukujuhlia ihan heti tiedossa(huono tekosyy sille etten vaan jaksa tällä hetkellä neuloa sitä...). Jotain valmista on yhtä kuin tämä:
708392.jpg
Saanko esitellä: Nalle Naamaton! Nallelle tulee kyllä naama, kunhan jaksan etsiä mustaa lankaa... hieman kehtuuttaa... =) Nallen ohjeen löysin Neuleita kullannupulle kirjasta. Tosin tein jaloista muutaman kerroksen pidemmät, kun ohjeen mukaan tehtynä valmis nalle olisi näyttänyt kokeneen amputaation... Milestäni olisin voimut joko lisätä jalkoihin vielä pari kerrosta, tai sitten tehdä käsiin pari kerrosta vähemmän.
Nalle oli nopea neuloa, ja sain aika lahjakkaasti käytettyä loput värikkäästä langasta, jäljelle jäi vain onneton nyssäkkä, jonka vion upottaa vaikka dominopeiton raidaksi. Ainoa asia, mikä tökki pahasti nallen teossa, oli kokoaminen(yllätys). Labradorinnoutaja oli mukavampaa koota, kun kappaleiden neulomisvaiheessa esim. tassuihin laitettiin merkkilangat jotta oikeat kohdat tulee oikeisiin kohtiin(vaikeasti selitetty, eikö vain?) Nalleen näitä lankoja ei tullut, joten kokoaminen oli paikoin hieman hankalaa.

Jotain tekeillä tarkoittaa kahta uutta tekelettä: kaverin tulevalle muksulle villatakkia(joka on toista etukappaletta vaille valmis) ja(hyvin vahva ehkä) itselle ensi kesäksi toppia. Näistä kerron enemmän kunhan saan edes toisen valmiiksi. Topista on sanottava sen verran, että mulle tuli ihan mahdoton halu virkata, joten aloitin topin. Mitään kiirettähän senkään valmistumiseen ei ole, koska se tulee mahtumaan päälle vasta ensi kesänä... Siitäkin juttua tuonnenpana.

Suunnitteilla on muutama kipale villatakkeja lapsille; kummitytölle joko syntymä-tai joululahjaksi, Iinalle ensi talveksi ja vielä yksi marraskuussa syntyvälle vauvalle. Myös haluaisin tehdä Paaaljoon kaikkea, vaan kun ei ole vielä tarpeeksi vahvaa ideaa mitä tekisi ja mistä, niin en osaa itsekkään vielä enenpää niistäkään kertoa...