Aah, aurinko paistaa ja on lämmintä. Arvaatte varmaan mitä siitä seuraa: sandaalit jalkaan ja pihalle! Pimun kanssa ollaan oltu pari viime päivää lähes koko ajan ulkona, sen takia naulomiset on jäänyt iltaan kun pimu nukkuu. Tänään pimu väsähtikin jo puol 9, kun oltiin mooonta tuntia yhteen soittoon ulkona, kotona käytiin välillä vain tankkaamassa masu täyteen ja eikun taas menoksi.
Päätin pitkän pähkäilyn jälkeen tehdä boleron kuitenkin vihreöstä mohair langasta, ja nyt onkin jo taka- ja basen etukappale valmiina. Kun vain jaksaisi tehdä loppuunkin asti, vaikka onhan tuota mielenkiintoa VIELÄ riittänyt... (koputtaa puuta)...
Keksin myös mitä tekisin isoäidin neliöistä sitten joskus, KUNHAN ENSIN ON BOLERO VALMISTUNUT(lähinnä vain itseäni muistutan etten innostu uudesta asiasta liikaa...=)). Nimittäin olohuoneeseen torkkutäkin. Koska meidän olohuone on hyvin sini- ja harmaasävytteinen, on peiton kaksi väriäkin jo selvillä. Kolmas tullee olemaan varmaankin sitten valkoinen... se hyvä puoli asiassa on vielä se, että harmaata väriä lukuunottamatta kaikkia värejä löytyy pienestä ja suhteellisen vaatimattomasta lankavarastosta. TOSIN kaapin perällä ufoutuu lahjakkaasti eräs toinenkin peitto.... johon on myös sinistä väriä tulossa.... no ONNEKSI kaupat ovat lankoja pullollaan, sieltä voi aina käydä ostamassa lankaa lisää.