Nyt kun on pitänyt väkisin pakottaa itsensä kokoamaan tuota toista koiruutta, niin päätin pyhästi jättää nämä koiruuksien teot hamaan tulevaisuuteen.Neulomisessa ei ole mitään ongelmaa, vaan itse kokoamisvaiheessa. Varsinkin kun pitäisi nuo koivet kiinnittää... Siinä vaiheessa alkaa allekirjoittaneen korvista tupruta mustaa savua, ja inspis onkin hetkessä kadonnut... kun ei millään viittis montaa kertaa kattoa tassuille sun muille korville, nenille ja silmille oma oikea paikkansa.... aaarrghhh! Pakko saada tänään nuo koivet koiraan kiinni niin saa kummipoitsu toivomansa koiran synttärinään.

Oli myös aiemmassa postauksessa juttua siitä, kun en harrasta pingottamista. No oikeasti asiahan menee niin etten osaa. Olen kerran elämässäni "joutunut" tekemisiin ko. aiheen kanssa, koulussa nimittäin enkä tajunnut siitä silloinkaan mitään. Enkä enää kyllä muistakaan kyseisestä traumatisoineesta tapahtumasta mitään, paitsi sen miten ihmettelin miten sen venyneen neulomuksen saa mitenkään inhimillisesti omaan kuosiinsa. Otan kyllä mielellään vastaan neuvoja ja niksejä pingottamiseen ja miten sen saa onnistumaan.

Pingotushommat tuli ihan sillä mieleen, kun kummitytölle tekemäni hartiahuivi meinaa joutua varkaan kynsiin. Nimittäin kummitytön ÄITI(aivan oikein, eikö enää mikään ole pyhää...=) ) haluaa itselleen samanlaisen huivin, ja kaverillensa kanssa. Minä sitten vähän niinkuin lupauduin tekemään heille sellaiset huivit(on paljon mukavanpi tehdä sitä kuin omaa joka koostuu miljoonasta palasta), kunhan vaan keksiivät mieleisensä värit huiveihinsa. Ajattelin sitten ehkä kokeilevani mahdollisesti myös pingottamista, kun kerran aikuisille menee ja olisihan se mukavamman näköinen kun huivin ei ole ihan täysin muotopuoli....

Kovasti on alkanut mieli tehdä itselle jotakin paitaa tai neuletakkia. Löysin eräästä SK lehdestä veikeän neuletunikan/mekon ohjeen. Nyt vaan mietityttää että riittääkö inspis sen valmistamiseen, ja myös on sitten se pingotus asia ajankohtainen. Nimittäin jos sellaisen jaksaakin tehdä niin ei sitä tule pidettyä päällä jos se näyttää ihan joltain muulta kuin vaatteelta.