Tilasin itselleni Suuri käsityölehden kautta puikko-ja koukkusetin, muovisia, sateenkaaren väreissä olevia ihanaisia, ja sain jopa haettua ne pari päivää sitten... näin mun aarresaldo vaan lisääntyy. Heti alkoi päässä raksuttaa mihi noita ihanuuksia kokeilisi, ja päätin kokeilla isoimman koukun avulla muovipussien virkkausta. Ei kovin hyvä idea, sillä muovinen koukku ja muovipussi... Joko arvaatte miten siinä käy? No, muovipussisuikaleen virkkaaminen oli HYVIN HIDASTA TOUHUA, sillä muovinen koukku tuntui liimaantuvan muovipussisuikaleeseen kiinni.. Ihanata, totesin ja päätin pyhästi etten tee enää ikinä samaa virhettä uudelleen. Nyt olen vain ihastellut koukkuja ja puikkoja ja suunnitellut kaikenlaista mitä sitten joskus tulen noilla tekemään. Tässä vielä kuva uusista aarteistani... =)

524176.jpg

saas nähdä millaista noilla on neuloa ihan tavan lankaa...

Päätin myös antaa kummipojalle lahjaksi aiemmin neulomani koiran, sillä se oli naamastaan enemmän koiran näköinen(eikä pöllön jolla on siivet päässä kiinni...), Tänään Tatu täyttääkin 6 vuotta, ONNEKSI OLKOON!!!! Iinalle jäävä koira on ufoutumassa tuolla jossain kaapin perukoilla, ja sinne saa mun puolesta jäädäkkin ainakin siihen asti kunnes saan inspiraation tehdä taas koiran...

Ilmottauduin mukaan myös myssyviikoille, sillä nyt kun kelit lämpenivät yht' äkkiä, niin huomasin samalla ettei mun rakkaalle esikoiselle ole enää sopivia kesäpipoja. Hyvä syy alkaa tekemään ainakin yhtä kesälätsää toiselle... Tosin ensinhän pitää päästä lankakauppaan ostamaan kesäisiä puuvillalankoja pipoja varten... Myssyviikkojen nappi on tuossa sivupalkissa jos joku tahtoo käydä vilkaisemassa mistä tuossa jutussa on kyse.

Sain muutama kuukausi sitten ystävältä synttärilahjaksi neuleita kullannupuille kirjan. Nyt ajattelin kokeilla siitä sen vauvatyynyn ohjetta, kun nuo vaatteet on jo Iinalle liian pieniä. Ajattelin käyttää tyynyyn luonnonvalkoista Nalle lankaa, koska kotosalla ei ole tarpeeksi puuvillalankoja, ja jos olisi, ne menisi Iinan kesäpipoihin.