Olen myös tehnyt joitain juttuja virkkuukoukulla, ja tässä niistä kuvia.

333069.jpg

Tässä on siis kuva haalarista, tosin ohjeen mukaan tehtynä tuli tosi leveä... taidan purkaa hieman alkua ja tehdä hameen... Tätä tein kun olin vielä raskaana, ja koska emme ottaneet sukupuolesta etukäteen selvää, piti tehdä haalari joka siis sopisi sekä tytölle että pojalle... Tiheys minulla oli täysin sama kuin ohjeessa, ilmeisesti joko ohjeessa oli jotain häikkää tai sitten haalarin tuleekin olla noin mahdottoman leveä...

333077.jpg

Tämän laukun ohjeen sain kaverilta, aivan ihana. Laukun tein joskus pari vuotta sitten, ja koska eräs toinenkin kaveri ihastui laukkuun nähdessään sen siis tällä ensimmäisellä kaverilla, virkkasin laukkuosan hänellekkin.

333089.jpg

Tässä hieman epäselvä kuva vielä kesken olevasta hatusta... En oikein saanut parempaa kuvaa, kun "hattu" näyttää ihan samalla katsoipa sitä mistä suunnasta tahansa. Tekniikkana siis on kiinteät silmukat, ja tällä hetkellä motivaatio on nollassa koska virkatessa tuntuu ettei homma oikein etene vaikka kuinka paljon virkkaisi... =) Onneksi hattu alkaa jo vähän kaartua, alkaa muoto löytyä pikkuhiljaa.