Elossa ollaan! Taisin tehdä ennätyspitkän tauon bloggaamisessa, syy lienee aika selvä: pikkutirriäinen, jolle on nyt alkanut löytyä jonkinlainen vuorokausirytmi. Yöllä ollaan jo päästy nukkumaan(tosin vasta puolenyön jälkeen yleensä), ja aamupäivällä tuntuu lapsi olevan iltapäivää ja iltaa rauhallisempi. Iltaa kohden päikkärit muuttuu lähinnä pikkutirsoiksi, josta varmaan johtuu pienen rauhattomuus ja haluttomuus olla muualla kuin sylissä. Osansa asiaan varmaan on isosiskoillaan, jotka tuntuvat villiintyvän iltaa kohden... Mutta mielummin sylittelen illalla ja nukun yöllä, kuin toisinpäin!


Käsityösaralla on ollut suhteellisen hiljaista: neulottua tulee hiljakseen. Olen keskittynyt lähinnä erääseen boleroon, jonka ohjeessa oli(ainakin vartalo-osuuden kohdalla) tosi paljon virheitä. Siitä johtuen olen käytännössä joutunut laskemaan silmukat sun muut itse uudelleen. Pitkän tauon jälkeen aloitin hihan neulomisen, mutta epäonnekseni huomasin etten ollut merkannut ylös käyttämieni puikkojen kokoa. Epämääräinen muistikuva olisi 4.0mm:n puikoista, joten niillä aloitin hihaa neulomaan. Joko puikkokoko on väärä, tai sitten pitkän tauon takia neuletiheys on muuttunut. Onneksi tiheyden muutos ei hihassa haittaa, olin jo silmukat laskenut uudelleen sillä en halunnut alkuperäisen ohjeen leveitä ja lyhyitä hihoja. Ainoa huono puoli on kädenteiden kavennusten laskeminen, siihen hommaan nämä pumpulissa olevat aivoni ei tällä hetkellä oikein taivu. Voisin toki jättää työn sikseen ja keskittyä johonkin toiseen keskeneräisyyteen, vaan kun haluaisin saada tuon valmiiksi ja pois jaloista pyörimästä. Mielessä pyörisi paljon kokeilemisen arvoisia ideoita, mutten halua enää lisää keskeneräisiä kaappeihin ufoutumaan.


Kevätaurinko on alkanut helliä lämmöllään, mikä on ihanaa, sillä nyt kun pakkaset on (toivottavasti)loppuneet, uskallan nukuttaa nakeron vaunuihin. Isommat tytötkin nauttii ulkoilusta, varsinkin kun lähellä on mieletön lumivuori jossa kiipeillä! Meissä jokaisessa asuu pieni apina, tai ainakin (lumi)vuorikiipeilijä! :)


Aurinkoista keväänjatkoa, jospa seuraava päivitys ei venyisi näin pitkäksi ja silloin olisi esitellä jotain valmistakin :D