editttiä: muokkasin kuvaa ettei osoite näy, kiitoksia kommentoineille, en olisi itse muistanut enää sitä muokata kun malttamattomana lätkäisin kuvan käsittelemättömänä tänne.. ;)

 

heti alkuun joudun tekemään tunnustuken: tänään tulee hatusta asiaa, vaikka kovasti edellisessä postauksessa lupailin etten pölise piposta. MUTKU: mun piti esitellä seuraavaksi eräät sukat, mutta kun sattuneesta syystä niiden kohde muuttui, niin esittelen myöhemmin. Myöhemmin siksi, että minua pyydettiin tekemään useampikin sukkapari, niin ajattelin esitellä ne kaikki kerralla kunhan saan kaikki valmiiksi.


Äitini pyysi minua tekemään itsellensä unipipon. Hänellä ei ole hiuksia päässä, ja öisin tuppaa päätä paleltamaan. Äitini olisi varmasti osannut pipon tehdä itsekkin(aikoinaan kesäisin rannalla ollessamme hällä oli aina lankaa ja virkkuukoukku mukana, ja päivän aikana syntyi yleensä useampikin antennipipo tuttaville), joten yllätyin positiivisesti kun pyyntönsä esitti. Torstaina aloittelin pipoa tekemään, mutta ensimmäisestä versiosta tuli ensinnäkin tosi ruma, ja tosi löysä(ensimmäisessä versiossa silmukoita oli 104). Purin koko höskän, jonka jälkeen piti hieman miettiä uutta yritystä, sen verran pänni melkein valmiin pipon purkaminen(huolimatta siitä että se oli mun mielestä turhan ruma unipipoksikin) mutta uuteen yritykseen lähdin 96:lla silmukalla. Novitan suvi lanka loppui kesken(niinkuin tiesinkin käyvän), joten nappasin kerän tennesseetä(joka oli lähimpänä suvi langan väriä) ja jatkoin sillä.


Weikkoa hieman hirvitti, se ei oikein tykänny pipon väristä, saati muodosta. yritti olla kovin huomaamaton takapihalla, naapureita käveli ohi ja kummastelivat mitä ihmettä tuolla tapahtuu, eukko kuvaa styroksipäätä....


tuossa on lähikuvaa palmikkokuviosta. Tää näyttää ehkä vähän silta prinsessapipon kuviolta, en tiedä(en siis ole varma), en ole koskaan sitä tehnyt, mutta halusin tehdä jotain normi 2o 2n joustinta mielenkiintoisempaa. Neuloin siis 3 krs 2o 2n, ja sitten oikeiden silmukoiden kohdalla neuloin silmukat ristiin. Nää on helppo tehdä ilman palmikkopuikkoakin, kun toinen oikea silmukka neulotaan vaan ekan ohi, ja sit vasta se eka oikea silmukka... ;)


tässä kuvassa malli ei ole hehkeimmillään, mut laitoinpahan kuvan sittenkin tänne. pipo tuntuu ihanan pehemälle päässä, tosin on hieman löysä edelleen, mut jospa tuo saajansa päässä yön yli pysyisi. Tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyy muuten hyvin tuo langanvaihto. Lankaa kului piposeen 42 g yhteensä, en tullut etukäteen punninneeksi suvi lankaa, ja tennessee keräkin oli vajaa, niin lankakohtaista kulutusta en tiedä, eikä se kyllä ole niin väliksikään. puikkoina käytin 4mm pyöröjä ja bambusukkiksia, nopea tehdä ja lopputulos on oikein nätti.


Viime, tai sitä edellisellä viikolla sain postissa tämmöisenkin!


voitin siisn nurjan kääntöpuolella-blogissa arvonnassa, ja kattokaa nyt! Itse itellooni on yrittäny aukoo tän!!!!! :O


sisältä pajastui tämmöinen paketti:


Eli novitan tico tico lankaa, ihanaa minttusuklaata(minttusuklaaonkin mun lempparia) ja kaunis kortti, joka siirtyi ihastuttamaan päiviäni jääkaapin oveen! Lanka tuumaili mulle ehkä haluavansa kirjoneulelapasiksi...;)

Kiitos tosi paljon paketista annn, ja anteeksi että muistan vasta nyt postata tästä ihanasta paketista! suklaa katosi parempiin suihin melkein saman tien(omaan suuhun meni eniten, annoin toki tytöillekkin,joille tuo tumma suklaa oli ehkä liian makusta, ja isännälle, tuolle suklaasiepollekin riitti ehkä pala tai pari), lankakerä on näkysällä odottelemassa omaa vuoroaan päästä puikoille.

Lopuksi toivotan kaikille

oikein ihanaa naistenpäivää!!!!