Siis täällä on jotain valmistunutkin, itseasiassa jo aikoja aikoja sitten... mutku. Minä kotiäitinä roikun koneella(ellen neulo, ja sitäkin voi tehdä samalla kun roikkuu koneella), mutta semmoisten yksinkertaisten asioiden kuin valokuvien ottaminen, kuvien(jotka siis mielellään saisi olla ihan julkaisukelpoisiakin) siirtäminen koneelle ja vuoodatuksen kuvagalleriaan(jälkimmäinen vaatii kärsivällisyyttä jota allekirjoittaneella ei välttämättä kovin paljoa ole...) ja kaiken huipuksi kuvien julkaisu ja niistä jotain valeh.... eiku kertominen ON VAAN NIIN ylitsepääsemättömän vaikeeta(PAH!!), niin se aina jää jostain kiinni. yleensä siitä viimesestä. tai ehkä siitä toisiksi viimesestä... ;)

Mutta kuiteskin, asiaan nainen!

meidän tyttö tykkää katsoa playhouse disneyn kanavalta Lazy Town- nimistä lastenohjelmaa(googlettakaa, kun se linkittäminenkin on NIIN hankalaa ja monimutkaista), jossa yksi päähenkiläö on tyttö nimeltä Stephanie. Stephaniella on kaikki pinkkiä(joko selvisi miksi tyttö sattuu tykkäämään pinkin tukan omaavasta ja pinkkiin pukeutuvasta tytöstä?), mekko, sukkikset, säärystimen, lenkkarit ja KAIKKI on ihkupihkupinkkiä... ;) Joskus satuin sitten kysäisemään tytöltä onko Stepahiella ihanat säärystimet(ikäänkuin en olisi vastausta tajunnut...), johon tyttö totesin haluavansa hänkin sellaiset. Ja eiku hommiin.

Koska tyttö on hiukan äkkipikaista sorttia(herrmo menee ja sen kuulee), niin ajattelin tehdä säärystimistä sellaiset ettei hermo mene kun ei säärystimet pysy mytyssä:


ja toinen:


noi on kyllä aika söpöt. Tänä päivänä säärystin innostus on esikoiselta mennyt (ainakin väliaikaisesti) ohi, joten nyt näistä nauttii kuopus.

Lankana käytin isoveljeä, sitä mikä on enempi possunpunaista, puikkoina 4mm unelmabambut... <3

Lnakaa meni näihin HUIMAT

52 grammaa!

mutta käytössä ovat kovasti olleet(siihen asti kun alko nuo jalassa tulemaan hikikuuma, siksi säärystimiä ei esikoinen tahdo käyttää)


EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI!!!!!!!


Sillä tein kummitytölle hatun, viininpunaisesta Isovelilangasta, mallia otin kaverin muksuilleen tekemästä piposta modattuna korvaläppien osalta, ja tässä kummitytön äidin ottama kuva piposta:


Valitettavasti kuva ei tee oikeutta pipolle. Puikkoina oli 4mm metallipyöröt(tein kyllä niin pitkälle kuin mahdollista mun lempparipuikoilla, joita tuskin tarvii enää mainita...;)), langan menekkiä on hankala sanoa kun en muistanu punnita. Mutta pipo on tehty 4 vuotiaalle, ja kerästä jäi jonkin verran lankaa tähteelle, päivitän tiedot sitten vaikka sivupalkkiin kun teen vuoden käsitöistä ensi viikon puolella tarkempaa selkoa.


Nyt täytyy rientää, lupasin käyttää veljeä tänään asioilla, mutta yritän illemmalla siirtää ensi viikon postausta varten kuvia galleriaan(on jo koneella, hyvä minä!), jotta ei se seuraava postau jää kuvie siirron takia tekemättä.... syyhän se on tekosyykin =)

 

Loppuun ajattelin toivottaa kaikille tasapuolisesti

 

HYVÄÄ JA LANKARIKASTA JOULUA!!!!!