veljen joululahjan toinen osa:


jep, toiset lapaset... Lanka on turkoosia Nalle coloria, ja ruskeeta nimetöntä, iso kerä, jonka joskus ostin eräältä blogilaisesta, en vaan enää muista kuka se oli. Puikot oli 3,5mm, pienimmät sukkikset jotka omistan. Lankaa kului 49g.

Lapasen ohje Mary Oljen kirjasta lisää kintaita ja muita neuletöitä, malli Pohjanmaan kinnas. Näitä aloitin tekemään lähinnä siksi että sain harjoitella tekemään kierreraitaa, tylpän kärjen tekoa ja kirjoneuletta ylipäätään(pahoitteluni sumeasta kuvasta).

Nää on aivan ihanat, olisin oikeastaan halunnut tehdä itelleni vaan olivat hiukan liian löysät ja isot. peukalon toiseen lapaseen tein kahdesti kun en ensimmäisellä kerralla uskonut ohjetta ja poimin silmukoita liian vähän. Toista peukaloa neuloinkin sitten vielä jouluaaton vastaisena yönä vielä, ja kuva on samana yönä otettu heti valmistumisen jälkeen väsyneillä silmillä, joten ihmekkö kun kuva on jääny sumeaksi. Pakko sanoa vielä väreistä että MIE TYKKÄÄN HURJANA!!! tulinkin siihen lopputulokseen että mun on tehtävä itelleni samanväriset jo senkin takia että mul on ruskee takki... Onneksi noita kirjoneulemalleja tuossa mary oljen kirjassa on monia, joten pääsen harjoittelemaan lisää kirjoneuletta.


Myöskin sain valmiiksi jo aikoja sitten ensimmäisten kylmien ilmojen tultua...


jonkinnäköisen ranteenlämmittimen. Kuva on taas ihan surkee, mutta eipä ranteenlämmitinkään missään parhaimmassa kuosissaan ole. Tämä tuli tarpeeseen, minulla on ranteessa rasitusvamma joka alkoi kylmien säiden seurauksena vihoittelemaan. tää on tehty tosi pikasesti virkaten 2mm koukulla, lankana beige wool sävy. painoa tällä rumalla mutta tuikitarpeellisella härpättimellä on 11g.


paremman kirjoituksen teen sit ens vuonna, nyt pitää joutua lukemaan lapselle iltasatua, tuolla tuntuu jo kovasti huutelevan :)