... ja toisen tytön kumpparissa reikä, tietää siis sisäpäivää, ja äiti siispä bloggaa.

Ajattelin nyt esitellä pikkuisimman eukon piposen, joka on ollut jo valmiina, ja kuvatkin otettu(tosin laatu on huono):


On ehkä aiheellista antaa selitys... Nimittäin kuva on otettu illalla, jolloin salaman käyttö on pakollista(koitin ilman, ja kuvat oli kaikki epäselviä). Tästä siis johtuu että pipon oranssi neulahuovutettu kukka on hyvin palavan näköinen.. kukkaan käytetty Novitan Huopasta. Silmukkamäärät ja puikot on samat kuin edellisessä pipossa, tosin kavennukset aloitin illalla väsyneenä sentin(taas) liian aikaisin, joten jouduin viimeisestä muutaman gramman lankanöttösestä tekemään korvaläpät, joita en ole vielä saanut laitettua pipoon kiinni. toistaiseksi menee kyllä ilmankin, kun alla on kuitenkin kypärämyssy.

Joutunen myös neulomaan tyttärien pipoihin puuvillalla leveän suikaleen koko pipon matkalta, pipot kun näköjään kutittavat tyttösiä. Ei siis mikään ylivoimainen homma, mutta jostain syystä ko. tehtävä tajtoo nyt hiukka tökkiä.

Pipo painaa 44g, mutta tulee painamaan hiukka enenmpi kunhan saan korvaläpät paikoilleen. Otan kyllä myös kuvankin, jos vaikka onnistuisi paremmin. Laittelen myös pikkuhiljaa(ehkä jopa tämän päivän aikana) valmistuneita tuonne valmistuneet 2009 sivulle, se tahtoo vaan unohtua, kärsimätön kun olen.