Huomasin valmiita2009 sivua päivittäessäni että ensimmäisen pipon postaus oli kadonnut, laitan siis uusiksi kuvan ja tiedot myssystä uusiksi(jos vaikka tämä postaus ei katoaisi)


Myssy on tehty Novitan Wool langalla, silmukoita on saman verran kuin muissakin myssyissä. Pipo on tehty puolivuotiaalle, mutta hiukan venytettynä meni myös miedän kuopukselle. puikkoina 4mm bambut. Tähän pipoon kokeilin ihan ensimmäistä kertaa neulahuovutusta, Ihan hyvä sydän ensikertalaiselta. =) Kuvion lanka on Novitan huopasta. Pipoon lankaa meni huimat 22g.

Kaikki pipot on enimmäkseen kevät/syys pipoja, niissä ei ole vuorta(ei ole ompelukonetta, paitsi tietty äidin ikivanha hirviökone joka syö sormet yms), joten tuulisella säällä on meidän muksuilla ollut kypärämyssy piposien alla.

Myös Kuopuksen pipoon tein ne korvaläpät, kuvatkon on otettu, mutta kameranpahalaisesta loppui puhti juuri kuvien ottamisen jälkeen, joten uutta puhtia(lue:uusia paristoja) odotellessa joudutte vain kuvittelemaan piposeen korvaläpät. =)

Tässä pitäisi varmaan alkaa toteuttamaan itseään joululahjojen saralla, vaan tulee näitä pyyntöjä muksuilta ja kavereilta. olen tässä itselleni väkertämässä villatakkia, ja tyttö tuli ja sano että hälle pitää tehdä samanlainen takki kuin serkulleen(serkun äiti oli tehnyt muksuextrasta pinkillä samoksella villatakin, ja sen nähdessään tuli Esikoiselle itku kun kuuli ettei takki ollutkaan hänelle), vieläpä pitäis olla jo valmiskin... miedän kolmevuotiaalla kun on kärsivällisyyttä muillekkin jakaa. No, äitihän lupaa lapselleen takin tehdä. sitten samana iltana facebookissa kaveri kysäisi tekisinkö hänen lapselleen vilalsukat. Äkkiähän vuoden ikäiselle sukat tekee, mutta taitaa tältä neulojalta käydä aika vähiin jos meinaa jouluksikin jotain neuloa... =) Ai niin, ja pyysipä erästoinenkin kaveri pipoa itselleen... taidan olla toivoton tapaus... =)