Ajattelin minäkin tehdä yhteenvetoa viime vuonna valmistuneista käsitöistä, kun niin monessa muussa blogissa on niin tehty. Ensikis kyllä ajattelin että minullahan on tuo valmistuneet 2008 sivu, mutta huomesin siinä puutteita. Nimittäin en ollut muistanut kaikkia valmistuneita sinne laittaa. Sivulla kuvat(ainakaan ne kullanmurun kesäpipot, mitkä tein toisten lapsille) eivät ole valmistumisjärjestyksessä, mutta synnitön heittäköön ensimmäisen kiven, kuten sanonta kuuluu =)

Tänä, eikun anteeksi, VIIME vuonna sain valmiiksi yhteensä 28 käsityötä(mikä on säälittävän vähän muiden valmistuneisiin verrattuna):
*kolme virkattua liinaa, joista pienin jäi itselle, muut meni äidilleni
*Kolmet lapaset,yhdet itselle, toiset kaksi veljilleni(joista toinen siirtyi ajasta ikuisuuteen 2.10.2008... veljeä aina kaivaten)
*Kolme paria villasukkia, taas yhdet itselle, yhdet äidilleni jouolulahjana sekä isälleni meni yksi pari jolun alla käärittynä joulupaperiin
*koiruudelle paita keaverin avokin siskolle, joka ei koskaan saanutkaan koiraa... joutui huijatuksi
*vauvan myssy kaverin tutulle
*Tädille kolmiohuivi rosee tekniikalla
*kaverille palmikkokassi
*6 kpl kullanmurun kesäpipoja, ohjehan oli omasta päästä
*Itselle lehmustoppi
*Syksymyssyjä 3 kpltta, esikoiselle, itselle ja anopille.
*Avokille villapaita
*Äidille kaulaliina
*veljelle lippalätsä
*kummipojalle villapaita
*esikoiselle mekkonen
*sekä kaverin muksulle hirveästä karvalangasta tehty villatakki(en ole vielä kuvaa saanut siirrettyä, kun on NIIN kova homma ja vaikeetakin ku mikä)

Onhan sitä työtä ollut noissakin täytyy myöntää. valmistuneiden lisäksi kaapissa ufoutuu edelleen dominopeitto, joka ei ole edennyt moneen kuukauteen kerrostakaan, koira, jonka koivet pitäisi enää vain kiinnittää, kissa, josta on vain ne osat valmiina, kukapa senkin täyttäis ja kokoaisi...Lisäksi yhden sauman ompelua odottaa karvalangasta tehty tossu, toinen olsi jo valmiina... ai miten niin inhoan sitä lankaa, mistä niin voi muka päätellä?!? =)

Ajattelin myös laskea miten paljon lankaa tänä vuonna kului, mutta se on hankalaa kun en tiedä kaikkien t öisen viemää lankamäärää. no, mutta lankaa on edelleen kiitettävä määrä(avokin ja anopin mielestä liikaa), ja kaupastahan tuotakin saa aina lisää.

Tänä vuonna lupaan neuloa ja virkata edelleenkin(vaikka anopin mielestä teen sitäkin ihan liikaa, hänen mielestään kun en saisi neuloa kuin vain silloin kun tytöt nukkuu...) sen mukaan mitä jaksan ja mikä kiinnostaa. Ja kun valmista tulee, lupaan eesitellä ne täällä mitä pikimin. =)

hyvää alkanutta vuotta teille kaikille, olkoon puikkonne kestävät ja kutomis/virkkuu inspis loppumaton!