Nimittäin äiteelle joululahjuksena menevissä sukissa, joiden enulomisosuuden sain jo jokunen tovi sitten valmiiksi, mutta se lankojen päättely vähän jäi.
2141199.jpg
Näitä neuloessa ihmettelin ihmisluontoa; minä kun en mikään kirjoneuleen ystävä ole koskaan ollut(ainakaan omasta mielestä), kuitenkin tein 2 kirjoneulomusta peräjälkeen(toisen esittelen hieman myöhemmin, kunhan olen tehnyt ne viimeistelyt...), joista toiset siis tässä. Sukat ovat ihan  syystä vastaväriset, ensinnäkin ajattelin että jos teen toisen sukan toisen värisenä. voisin huijata itseni luulemaan että olen tekemässä sitä ensimmäista sukkaa(ja välttyisin näin toisen sukan syndroomalta). Lisäksi en ollut ihan varma riittäisikö siniharmaa lanka toiseen sukkaan(olisi kyllä riittänyt).

Kuvio on niinkuin aika moni jo huomasi, eeva Haavistomn kirjasta sata kansanomaista kuviokudinmallia no. 81. Lankaa meni huimat 95 g, ja lanka oli 7veikkaa, herneenvihreää ja siniharmaata, jota käytin myös anopin pipossa.
Sukat siis ovat joululahjukseksi menossa äiteelle, tosin kuvassa omissa jaloissani. Ennen paketointia sukkia odottaa kuuma ja kostea kohtalo--- siis höyrytys.