Tällä kertaa kirjoittelen tänne iloisempia asioita: tänään on nimittäin rakkaan kuopukseni 1 vuotis syntymäpäivä! KÄsittämättömän nopsaan on vuosi kulunut, vuosi sitten tähän aikaan tosin vasta oli kuopus masussa, mutta supistuksia oli jo ollut aamuyöstä... Jännä miten taas tulee noi synnytysasiat mieleen vaikkei ole pitkään aikaan niitä ajatellut.
Vuosi sitten satoi Kuopioon myös ensilumi(tai oli satanut sen muutaman tunnin aikana mitä olimme synnytyssalissa, osaston ikkunasta näkyi kaunis valkoinen maa päästessäni pienen ihanan nyytin kanssa osastolle...)
1056030.jpg

Tässä kuopus onkin 2 päivän ikäinen, puhelimessani oli "tuoreempikin" kuva, mitä nyt en enää saa puhelimen hajoamisen takia... Tämän kuvanhan esittelin silloin aiemminkin, vaan on nyt pakko laittaa uudelleen, muistaa itsekin miten on kasvua sekä kehitystä tullut huimasti... kun vertaa tähän lokakuun lopussa otettuun kuvaan:
2041351.jpg
Ja mainittakoon nyt vielä että tämä samainen tyttö päätti lähteä pyhäinpäivänä kävelemään! Huojui kuin humalainen mennessään, tyylihän on vapaa mutta pakollinen... =) Ensi askeleensa ilman tukea typy ottikin miltei heti kuvan ottamisen jälkeen, kamera kun on NIIN mielenkiintoinen.

Käsityörintamallakin etenee, hieman hitaammin vain: Kummipojan paita on siinä vaiheessa, että toinen hiha olisi kavennuksia vaille valmis(eli ihan loppusuoralla olen jo), toista hihaa aloittelin ja sitäkin on ihan kiitettävästi neulottu. Vartalo osanhan sain valmiiksi jo lokakuun lopulla. Kaulahuivi on 20 senttiä vaille valmis =)
Sit onkin väliin tehtävä synttäeisankarille villasukat ennen kuin pääsee vääntämään muutamat joululahjat... Toivottavasti aika riittää kaikkiin.

Kirpeää päivänjatkoa teille kaikille lukijoilleni, jospa ensi kerralla on jo jotain esiteletävää käsityörintamalta =)