Mulla on niin monta rautaa tulessa(lue: monta keskeneräistä työtä käsillä), ettei mistään meinaa tulla mitään.
Ajatus oli ottaa kuvia keskeneräisistä mutta käsillä olevista töistä, mut koska kameran patterista loppu virta just sopivasti(damn), niin tällä kertaa kuvia ei heru. Niih.

Esimmäisenä avokin paita. No tämä on viettänyt hiljaiseloa jonkin aikaa ihan sen takia etten viiti kesäksi tehdä villapaitaa valmiiksi. Tosin yhtään kappaletta en ole vielä saanut edes valmiiksi, mut jopa Avokkikin oli sitä mieltä ettei sillä ole kiirettä, teen ensin muita valmiiksi(ihmeellinen mies, taitaa ehken pelätä millainen paidasta loppupeleissä tuleekaan tällä kutomisnopeudella...)

Sitten Veljen lapaset: nämä on jo miltei valmiit, kunhan kerin viimeisen tädiltä saamani villalankavyyhden kerälle.Hiukan huvittaa(siis ihan jonkin verran), että on tämä ajoitus näin kohdillaan et meikäläinen se neuloo villapaitaa ja villalapasia(jotka vielä huovuttuu pesukoneessa) ihan näin kesää vasten. Onko minussa siis jotain vialla? On, ja PAHASTI!! =)

Sitten tekeillä on myös kaverille laukku. Tällä hetkellä olen viha-rakkaus suhteessa tämän tekeleen kanssa, kun olen joutunut aloittamaan tämän syystä tai toisesta yhteensä 3 kertaa... Ihan ensimmäisen kerran jouduin purkamaan tekeleen sen takia, kun teen laukkua kaksinkertaisesta langasta, ja puikot olivat liian pienet. Ei se olisi muuten haitannut ollenkaan, mutta kun laukusta olisi tullut n. 10 senttinen leveydeltään. EI HYVÄ. Siispä aloitan alusta, otin tällä kertaa tuplakoon puikot, 8mm. no, nyt sitten tottakai käsialani oli niin tiukkaa, että sain repiä ja riuhtoa puikoilla olevia silmukoita ihan urakalla. En olisi itse edes antanut periksi ja purkanut, päätöksen teki rakas esikoiseni, joka sai puikon vedettyä työstä ja silmukat karkaamaan... Näin päästään tähän nykyiseen tilateeseen: tällä hetkellä teen laukkua 7mm puikoilla, ei niin tiukkaa mut aika tiukkaa on käsialani kuitenkin.

Sitten muistin reilu viikko sitten että rakas kummipoikani täytti 17. päivä 7 vuotta. Paniikissa aloin mikettiä mitä ihmett hänelle lahjaksi antaisin, kunnes keksin mitä hänelle ihan omis kätösin voisin tehdä. siitä ei sen enempää, esittelen sen sitten valmiina.

Ja nyt on sitten mallitilkkua tulossa. On pakko tehdä tyttösille kevät myssyt, kun kaikki pipot on mystisesti kadonneet. Lanka on mummon vanhoja lankoja, vyöte ei ole tallessa, mutta on ihanan pehmoista. Lankaa minulla on 2 kerää, 1 punainen ja harmaa, ja koska vyötettä ei ole en tiedä tiheyttä. Ihanaa Lanka jokatapauksessa on...

Kommenteissa kyselite Tädin kommenttia huivista. No Tätihän tykkäsi huivista todella paljon, sanoja en enää muita, mutta mieluinen kuitenkin oli
.